Thursday, June 23, 2011

SEGMEN : Aku Seorang Blogger













Assalamualaikum...
Sebenarnya ini kali pertama aku join SEGMEN Blog....mcm nier rupanya segmen-segmen yang terdapat kat blog..segmen terpulang kepada individu yang menganjurkan...Segmen yang aku join kali ni adalah untuk menyenaraikan 5 sebab "Aku Seorang Blogger.." klo nk tahu lebih lanjut bolehlah klik kt banner tur ataupun disini.
  • Sebab yang pertama mengapa aku seorang Blogger ialah aku ingin menjadikan Blogspot sebagai Platform aku untuk lebih mahir dalam bidang IT kerana aku sekarang dalam Diploma In Programming dimana didalam Blog terdapat koding-koding yang membolehkan aku untuk bermain-main dengannya..hahaha
  • Sebab yang kedua mengapa aku seorang Blogger ialah, kali nier sebab yang biasa-biasa orang akan sebut iaitu untuk mengisi masa lapang dengan membaca entry-entry blog orang lain.
  • Sebab yang ketiga mengapa aku seorang Blogger ialah dimana aku ingin menambah kawan bak kata pepatah "biar kawan seribu"kan tak kira kawan secara maya atau real..huhu
  • Sebab yang keempat mengapa aku seorang Blogger ialah untuk menimba ilmu pengetahuan dengan membaca Blog Genre ilmu..kan banyak blog yang mempunyai pengetahuan-pengetahuan secara am. So selain buku dalam blog pon boleh dijadikan sebagai penimba ilmu selagi tidak sialah gunakan....huhu
  • Sebab yang kelima mengapa aku seorang Blogger ialah......jap blur dh otak nk memikir lak...huhuhu..ha!! sebab nak jadi femous kot mcm Syafiq Rosli(RS) , Ben Ashaari , Nisa Kay , Hanis Zalikha dan lain-lain lagi la..mengelabah tak aku??hahahha.

Sekian........................

Layarilah:

11 comments:

  1. hey there . ;)

    ame singgah dari Blog Muhamad Syafiq . good luck ya and happy blogging . jemput singgah blog ame ya .

    ohh , have a nice day ahead ya ! :D

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari blog M.S segmen Aku Seorang Blogger :)

    ReplyDelete
  3. tahniah sbb tersenarai dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger ^^,

    AM singgah dari blog Muhammad Syafiq :)
    keep on blogging !

    ReplyDelete
  4. hello !

    ame singgah lagi dari blog Muhammad Syafiq . tahniah ya kamu tersenarai juga dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger . good luck ya !

    have a great day ahead . :D

    ReplyDelete
  5. tahniah..kita sama2 tersenarai top 20

    ReplyDelete
  6. @ANEFF thanks...kamu pon tahniah sbb tersenarai dlam top 20 Segmen Aku seorang Blogger....n__N

    @AME! tq....tahniah sbb kamu pon tersenarai juga...good luck jugak ok...(:

    @Aku dan Sesuatu....tahniah jugak kt kamu.....kita sama2 tersenarai nyer...(:

    ReplyDelete
  7. hye :)

    kami pun terpilih jadi top 20 juga ...

    tahniah kepada anda :)

    ReplyDelete
  8. @kertas80gsm hyee.....tahniah jugak untuk kamu...hope kita termasuk dalam top 10....hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...